Bijeenkomsten: Langer & Veilig thuis

5 oktober 2016

Op donderdag 8 November 2016 organiseren wij in samenwerking met onze partners Vivalib en Trigion twee bijeenkomsten “Langer & Veilig thuis”.
Op de agenda staan de thema’s “langer en veiliger thuis”. Met veilig thuis wordt de link gemaakt met onze (zuster) veiligheidsdivisie Trigion. Tijdens de bijeenkomsten zal er veel aandacht zijn voor brandveiligheid bij zelfstandig wonende ouderen in het kader van de landelijke brandveiligheidsweken in oktober. Verder zal de mooie samenwerking tussen de ZorgCentrale en het Vivalib Woonconcept aan u worden toegelicht. Ook wordt er stilgestaan bij ouderen met dementie en onze ervaringen met leefstijlmonitoring en camerabewaking het zogenaamde passieve alarmeren.

 

Brandveiligheid kan voor ouderen het verschil maken.

Op donderdag 8 November 2016 organiseren wij in samenwerking met onze partners Vivalib en Trigion een bijeenkomst 'Langer & Veilig thuis'.
Met veilig thuis wordt de link gemaakt met onze (zuster) veiligheidsdivisie Trigion waar we intensief mee samenwerken op het gebied van brandpreventie. Tijdens de bijeenkomsten zal er veel aandacht zijn voor brandveiligheid bij zelfstandig wonende ouderen in het kader van de landelijke brandveiligheidsweken in oktober. Verder zal de mooie samenwerking tussen de ZorgCentrale en het Vivalib Woonconcept aan u worden toegelicht. Ook wordt er stilgestaan bij ouderen met dementie en onze ervaringen met leefstijlmonitoring en camerabewaking het zogenaamde passieve alarmeren.

Het programma zal er als volgt uitzien:
17:00 uur: Inloop.
17.30 uur: Welkomstwoord door algemeen directeur Incluzio, Peter de Visser onder het genot van soep en een broodje.
17.45 uur: Rob Hagen, directeur Vivalib Nederland, zal u informeren over het evolutieve woonconcept en de samenwerking met de ZorgCentrale van Facilicom nu en in de toekomst.
18.30 uur: Ron Lionarons, Senior accountmanager TSO Brandveilig leven, licht de unieke oplossing voor brandveiligheid in de thuisomgeving vanuit Trigion beveiliging toe
19.00 uur: Presentatie van De ZorgCentrale, waarna u live zult meemaken hoe onze zorgcentralisten op professionele wijze onze dienstverlening uitvoeren.

Wij verwachten een zeer interactieve ontmoeting en hopen u te mogen verwelkomen!

Meld u hier aan voor de bijeenkomst Langer & Veilig thuis