Miranda van der Made - de Vette

Als manager klantvraag en advies ben ik verantwoordelijk voor de commerciële groei. Naast een groeiambitie heeft De ZorgCentrale.nl ook een innovatieambitie. Ik voer daarom veel gesprekken met onze huidige klanten en prospects om aansluiting te vinden bij de klantvraag van vandaag en morgen.

In een zee van innovatieve technische oplossingen vinden wij het vanuit De ZorgCentrale.nl vooral belangrijk dat we aansluiten bij de wensen van onze klanten. Samen met zorgorganisaties, gemeenten, verzekeraars en partners innoveren en kennisdelen sluit aan bij de visie van De ZorgCentrale.nl en bij mijn persoonlijke stijl van werken.

Door mijn zorgachtergrond ben ik in staat om mee te denken met onze klanten en deze klanten vervolgens maatwerk te bieden. Ons dienstenaanbod en productenportfolio is gericht op de autonomie van de cliënten, waardoor zij op veilige en comfortabele wijze zelfstandig kunnen wonen. Daarnaast ondersteunen wij de professionalisering van de zorgverleners door het borgen en optimaliseren van efficiënte zorgprocessen. Een uitdagende functie in een dynamische markt maakt dat elke werkdag weer nieuwe inzichten geeft voor de zorg van nu en in de toekomst.