Nieuwe directeur ZorgCentrale Maarten Klapwijk

22 juni 2017

Met ingang van dinsdag 1 juni is Maarten Klapwijk gestart als nieuwe directeur van De Zorgcentrale en ATA Personenalarmering. De zorgcentrales ontwikkelen zich tot een belangrijk schakelpunt tussen techniek en zorg.

directeur zorgcentrale en ata personenalarmering
Met ingang van 1 juni is Maarten Klapwijk gestart als nieuwe directeur van De Zorgcentrale en ATA Personenalarmering. De zorgcentrales ontwikkelen zich tot een belangrijk schakelpunt tussen techniek en zorg. Maartens kennis en ervaring sluiten hier goed op aan en we verwachten dat hij de zorgcentrales naar een leidende positie kan brengen in de continue veranderende zorgmarkt. 

De afgelopen jaren heeft hij in diverse functies, bij onder meer Hogeschool Rotterdam, zijn sporen verdiend op het gebied van marketing, ICT en innovatie. ‘Door zorg op afstand en andere slimme e-Health oplossingen te faciliteren en mogelijk te maken vanuit onze zorgcentrales creëren we samen met onze klanten en samenwerkingspartners steeds meer toegevoegde waarde. Mensen in een kwetsbare situatie worden op die manier effectiever ondersteund en kunnen langer naar vermogen mee blijven doen in de maatschappij,’ vertelt Maarten Klapwijk.