ZorgCentrale ontzorgt Respect Zorggroep

17 december 2015

De ZorgCentrale.nl neemt vanaf januari 2016 de personenalarmering van 415 cliënten van Respect Zorggroep over.

Respect Zorggroep gaat samenwerking aan met De ZorgCentrale.nl

De ZorgCentrale.nl neemt vanaf januari 2016 de personenalarmering van 415 cliënten van Respect Zorggroep over. Tijdens de overgangsfase biedt Respect Zorggroep haar cliënten de keuze om gebruik te maken van de nieuwe dienstverlening mobiele alarmering. Met dit  product kunnen cliënten zowel thuis als buitenshuis alarmeren.

De ZorgCentrale.nl  ondersteunt het alarmeringsproces van Respect Zorggroep 24 uur per dag, 7 dagen per week. De zorgcentralisten bieden zorg op afstand in de ruimste zin van het woord. Respect Zorggroep maakt  met deze nieuwe dienstverlening een innovatieslag en biedt cliënten een oplossing voor  maximale vrijheid en veiligheid binnen en buitenshuis.
Frank Lentz, bestuurder van Respect Zorggroep vertelt dat ze heel bewust voor een innovatieve samenwerkingspartner gekozen hebben, die mobiele alarmering met locatiebepaling aanbiedt: “Die techniek gaat zelfs zo ver dat gebruikers veilige zones in kunnen stellen. Dit kan voorkomen dat dementerenden gaan dwalen. Maar ook voor andere cliënten die veel naar buiten gaan, is dit een ideale oplossing.” Paul Janssen, directeur van De ZorgCentrale.nl vult graag aan: “We hebben samen de huidige situatie goed geanalyseerd en een zorgvuldig traject doorlopen. We verwachten in de toekomst deze samenwerking te bestendigen door Respect Zorggroep te voorzien van mooie oplossingen voor een veilig en efficiënt zorgproces, waarbij cliënten langer zelfstandig thuis kunnen wonen.”