Humanitas en De ZorgCentrale.nl slaan handen ineen

26 maart 2015

Woensdag 25 maart, hebben Stichting Humanitas en De ZorgCentrale.nl hun intentie tot samenwerking bekrachtigd. Vanaf nu maakt Humanitas voor haar personenalarmering gebruik van de technische infrastructuur, beheer en achterwachtfunctie van De ZorgCentrale.nl.

Stichting Humanitas maakt voor ruim 4.000 cliënten personenalarmering gebruik van de diensten van De ZorgCentrale.nl. Door het hosten van haar technische infrastructuur door De ZorgCentrale.nl is het in staat om de alarmering en triage professioneel af te handelen door eigen zorgcentralisten.

'Wij zijn bijzonder trots op de keuze van Stichting Humanitas voor De ZorgCentrale.nl om in gezamenlijkheid de kwaliteit en veiligheid bij alarmering van deze doelgroep te waarborgen. Wij bieden professionele en flexibele begeleiding bij het implementeren van basis en innovatieve diensten. Met deze nieuwe meldbankfunctie  is Stichting Humanitas klaar voor de toekomst', vertelt Wendy Hugoosgift Contreras, business unit manager van De ZorgCentrale.nl.

'Stichting Humanitas heeft bewust gekozen voor deze samenwerking vanwege het meedenkend vermogen en de ervaring van De ZorgCentrale.nl op het gebied van splitlicenties. Ook het regionale karakter en het belang van duurzaam investeren behoorden tot de afwegingen van Stichting Humanitas', aldus Ellen van Wietingen, hoofd klantcontactcentrum bij Stichting Humanitas.

Op de foto: Ondertekening van het contract. Vlnr: drs. R.W.J. (Rob) van Damme, S. (Simone) Schraepler drs. G.J. (Gijs) Kempen.