Onze mensen

Graag stellen wij onze mensen aan u voor.

Rien van Dijke

Mijn functie  is hoofd zorgcentralist, ik ben onder andere verantwoordelijk voor de planning van de zorgcentralisten. Maandelijks maak ik de rapportage voor de facturatie van onze klanten. Deze rapportage laat onder andere zien hoe de performance van De ZorgCentrale.nl is geweest de afgelopen maand.

Lees verder

Meliha Kalan

Meliha Kalan, zorglijn, zorgcentrale, Erasmusbrug

Wanneer u meer wilt weten over personenalarmering, medicatieveiligheid of veiligheid in en om het huis ben ik, manager klantvraag en advies, graag uw aanspreekpunt. Als zorgcentrale kunnen we uw organisatie op afstand ontzorgen met diverse diensten, ik adviseer u hier graag in. 

Lees verder

Franklin Bockstael

Mijn functie is zorgcentralist. Dit houdt in dat ik samen met mijn collega's verantwoordelijk ben voor het beantwoorden van allerlei binnenkomende (alarm)meldingen van vele duizenden cliënten. Daarnaast verzorgen wij de bereikbaarheid voor diverse organisaties. 

Lees verder

Andrew Versnel

Als manager informatie en ICT ben ik binnen De ZorgCentrale.nl eindverantwoordelijk voor een goede werking van alle ICT gerelateerde systemen. Ik onderhoud de contacten met de diverse leveranciers op het gebied van huidige werking en toekomstige mogelijkheden. 

Lees verder

Bernadette Waelen

Na altijd in de zorg aan het bed gewerkt te hebben leek het mij een uitdaging om samen met mijn collega's te werken aan een vooruitstrevende uitdaging voor een nieuwe vorm van zorg op afstand. 

Lees verder

Wilma Sligman

Als manager kwaliteit ondersteun ik De ZorgCentrale, vanaf de dag dat zij is opgericht, bij het borgen van de kwaliteit van dienstverlening. Dit door het geven van (on)gevraagd advies op het gebied van procesinrichting, werkwijze, werkomgeving en kwaliteitsnormen.

Lees verder