Langer veilig thuis

Er gaat niets boven het eigen, veilige en vertrouwde huis. Mensen willen daar het liefst zo lang mogelijk blijven wonen. De ZorgCentrale biedt hulpmiddelen om het langer thuis wonen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Bekijk de verschillende diensten.

Personenalarmering

Logo met een hand, waar de wijsvinger drukt op een knop.

Langer thuis blijven wonen, met een zorgvraag die alleen maar toeneemt. Dat vraagt om adequate oplossingen voor het geval er acuut hulp vereist is. De ZorgCentrale voorziet daarin: met personenalarmering. Letterlijk één druk op de knop is genoeg om die hulp in te schakelen. Lees meer.

Mobiele alarmering

Logo van een hand waar de wijsvinger drukt op een knop. In het logo is ook een locatiepin afgebeeld die gebruikt wordt bij Google maps.

Veel ouderen durven niet alleen de straat meer op. Herkenbaar, want er is altijd angst dat hen iets kan overkomen, zoals een val. Maar ook onnodig, want er is altijd hulp dichtbij. Met mobiele alarmering kan iedereen overal in Nederland contact maken met de centralisten van De ZorgCentrale. Lees meer.

Zorgrobots

Oranje logo van een robot die glimlacht.

Robots in de zorg? Ja zeker, als effectieve hulpmiddelen bij een groot aantal dagelijkse activiteiten. Van op tijd aankleden tot het herinneren aan een afspraak. Of als gezelschap, doordat de robot met een menselijke stem iets kan zeggen. Lees meer.

Leefstijlmonitoring

Logo van een clipboard en een hartje met een hartslag.

Soms zijn er kleine signalen die erop kunnen wijzen dat het niet goed gaat met iemand. Een ander dag- en nachtritme bijvoorbeeld. Als diegene alleen woont, hoeven die signalen niet onopgemerkt te blijven. Lees meer.

Goedemorgenservice en welzijnsmelding

Logo van een wekker met daarboven twee gesprekswolkjes.

Hoe heeft u de zekerheid dat cliënten nog gezond en wel zijn, zonder dat u ze iedere dag ziet? Dat kan door ze iedere dag even te horen. 's Morgens bij het wakker worden of op een vast moment op de dag is er contact met De ZorgCentrale. Lees meer.

Babbeltrucmelder

Logo van een smartphone met daarin een gesprekswolk met een uitroepteken.

De slimste oplossingen om het thuis veilig te maken. Mensen langer zelfstandig thuis laten wonen vraagt ook om maximale veiligheid in en om het huis. Wie treedt er bijvoorbeeld op als er een poging tot inbraak is? Lees meer.

Beeldzorg

Logo van een laptop met daarin een poppetje waar een gesprekswolk is afgebeeld met een plusje.

Wilt u wel uw cliënt kunnen horen en zien, zonder fysiek af te spreken? Dat kan met beeldzorg, een van de diensten van De ZorgCentrale. Daardoor heeft u contact op afstand via elk apparaat dat maar over een microfoon en een camera beschikt. Lees meer.