Klanten

Wat doet De ZorgCentrale.nl?
Door de ontwikkelingen omtrent het coronavirus in Nederland zijn wij als Zorgcentrale extra alert. Wij zijn ons bewust van de risico’s en houden samen met de Kenniskring Veiligheid van Facilicom de richtlijnen en voorschriften van het RIVM goed in de gaten en volgen deze.

Zoals u wellicht weet gelden er voor zorgorganisaties en kritische diensten aangepaste richtlijnen. De belangrijkste tips om besmetting te voorkomen zijn:
  • Vermijd fysiek contact zoals het schudden van handen.
  • Was je handen regelmatig (met zeep).
  • Nies en hoest in de binnenkant van je ellenboog.
  • Gebruik papieren zakdoekjes en gooi deze weg.

Er zijn scenario’s uitgewerkt om voorbereid te zijn op uitval van medewerkers. Daarnaast werkt ons kantoorpersoneel zoveel mogelijk thuis zodat wij nog steeds bereikbaar zijn voor uw vragen. Indien u vragen of opmerkingen heeft, willen wij u vragen deze zoveel mogelijk via de mail te stellen. Onze klantenservice zal dan zo snel als mogelijk uw vraag beantwoorden. 

Voor nieuwe aanvragen geldt dat wij, om de dienstverlening te kunnen garanderen, plug en play apparaten versturen. Deze kunt u zelf thuis installeren middels de bijgeleverde instructie en anders via telefonische support door onze Technische Dienst. Dit doen we om kans op besmetting te minimaliseren. Voor afsluitingen geldt dat de apparaten uitsluitend per post verstuurd kunnen worden. De sleutels worden dan op een later moment opgehaald. 

Indien er aanvullende maatregelen komen of andere aanpassingen worden gedaan zullen wij die zo snel als mogelijk op onze website publiceren. Kijk voor de meest actuele richtlijnen altijd op het RIVM.